Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

DELICIOUS W7

Γεια σας ! Επέστρεψα πάλι με ένα καινούργιο review για ακόμα μια πολυσυζητημένη παλέτα η οποία είναι διάσημη λόγω του ότι είναι dupe της ABH Modern rainessance. Ναι καλά καταλάβατε για την παλέτα Delicious από την W7 μιλάω.




Η συσκευασία της είναι χάρτινη και κλείνει μαγνητικά. Μέσα έχει ένα αρκετά μεγάλο καθρέπτη και ένα αξιοπρεπέστατο διπλό πινέλο που από τη μία μεριά είναι φλατ για να τοποθετούμε την σκιά και από την άλλη φουντωτό.




Η συγκεκριμένη παλέτα έχει 14 αποχρώσεις σε nude καφέ, δαμασκηνί , ροζ, κρεμ και πορτοκαλοκαφέ.  Οι 11 από αυτές είναι ματ οι οποίες έχουν μέτρια απόδοση η οποία χτίζεται.



Οι υπόλοιπες 3 είναι shimmer αλλά δεν είναι έντονες shimmer όπως γνωρίζουμε και έχουμε συνηθίσει από άλλες παλέτες. Είναι πολύ αχνές. Κάνουν πολύ εύκολα blend . Η διάρκεια τους είναι αξιοπρεπέστατη για την τιμή της. Με primer η απόδοση και η διάρκεια τους δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες παλέτες ακριβότερες.


Η διάρκεια ζωής των σκιών είναι 18 μήνες αφού ανοιχθεί και την αγόρασα από το www.time4beauty.gr στα 8,50 ευρώ. Την βρήκα πιο φθηνά εκεί

Περνάω τώρα στα αρνητικά! Έκατσε  τώρα η W7 και έβγαλε ακόμα ένα dupe σε ένα υπερδιάσημο προϊόν όπως αυτό της Modern Rainessance από Αnastasia Beverly Hills και δεν σκέφτηκε να διορθώσει τη σύσταση των σκιών....το τόσο Fall out που έχουν οι σκιές... Ειλικρινά πιο πολύ fall out σε σκιά δεν έχω ξαναδεί! Συνέχεια λερωνόταν το υπόλοιπο πρόσωπο μου με σκιά.  Και ενώ λάτρεψα τους υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς με ξενέρωσε το fall out. Θα μου πεις " ρε κοπελιά με 8,50 ευρώ τι παραπάνω περιμένεις? " Και θα σας πω ότι με 8,50 ευρώ έχω δει και καλύτερες. Επίσης θεωρώ τα Pan είναι πολύ μικρά και δεν μπορείς να πάρεις σκιά με το δάχτυλο.
Αν με ρωτούσατε τι βαθμό θα της έβαζα είναι 7,5 στα 10 λόγω του fall out και της μη καλής απόδοσης από κάποιες σκιές.


Αυτά από εμένα ! Ελπίζω να σας άρεσε το post μου! Μέχρι το επόμενο πολλά φιλιά!!!!


ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK : REAL REVIEWS BY MARIA
FOLLOW ME ON INSTAGRAM realreviewsbymaria
EMAIL ME realreviewsbymaria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου