Τρίτη 25 Απριλίου 2017

TOMMY G BLACK PEEL OFF MASK

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για να ξεκινήσουν οι πρώτες βουτιές. Εγώ όμως είμαι εδώ για να κάνω review σε ακόμα ένα νέο προϊόν. Σήμερα θα σας μιλήσω για μια black peel off μάσκα από την εταιρία tommy g. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι από σκόνη bamboo και υπόσχεται ότι συσφίγγει τους πόρους, αφαιρεί μαύρα στίγματα, σμήγμα, ρύπους και νεκρά κύτταρα. Επιπλέον υπόσχεται ότι είναι αντιφλεγμονώδης, αντιβακτηριδιακή και μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες προσφέροντας συγχρόνως λάμψη στην επιδερμίδα. Έρχεται στα 50 ml και κοστίζει 16 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ







Λοιπόν, αυτή η μάσκα δεν κάνει τίποτα, εκτός από το να ενυδατώνει το πρόσωπο! ΤΙΠΟΤΑ! Προσπάθησα να την χρησιμοποιήσω με χίλιους τρόπους μπας και δουλέψει αλλά άδικος κόπος. Αρχικά αφού έκανα καθαρισμό προσώπου με χλιαρό νερό , την έβαλα στο πρόσωπο μου και δεν έλεγε να στεγνώσει ούτε με το σεσουάρ. Λέει ότι στεγνώνει σε 20 λεπτά και την είχα 40 λεπτά και δεν έλεγε να στεγνώσει. Την δεύτερη φορά λέω ας βάλω πιο λεπτό στρώμα μήπως είχα βάλει πολύ. Τι το θελά??? Την απλώνω, στεγνώνει σε 30 λεπτά με το ζόρι, πάω να την βγάλω και  δεν έβγαινε!!!! Κομμάτιαζε καθώς την τραβούσα και είχε μπει μέσα σε όλες τις ουλές τις ακμής μου με αποτέλεσμα να μοιάζω λες και είχα 100 ελιές στο πρόσωπο μου. Αγανάκτησα να προσπαθώ να καθαρίσω το πρόσωπο μου.
Τώρα σχετικά με αυτά που υπόσχεται δεν προσφέρει τίποτα. Δεν τραβάει το πρόσωπο για να καθαρίσει. Η υφή της όταν την βγάζεις είναι λες και έβαλες λίγη UHU κόλλα στα χέρια σου. Δεν βγάζει τίποτα. Μόνο ενυδάτωση αφήνει αυτή η μάσκα και τίποτα άλλο! Η απόλυτη αποτυχία. Αν ήθελα ενυδάτωση τότε θα έπαιρνα μία ενυδατική στην μισή τιμή και όχι να πετάξω 16 ευρώ. Και όσο για το ότι υπόσχεται ότι είναι αντιφλεβμονώδης και αντιβακτηριδιακή πάλι δεν κάνει τίποτα γιατί προσωπικά την ακμή μου αντί να την ηρεμήσει την εξαγρίωσε!!!!!




Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου.
Μέχρι το επόμενο πολλά φιλιά!



Ακολουθήστε με στο instagram realreviewsbymaria (maria reviews) 
email: realreviewsbymaria@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Εχεις παρει κατι απο tommy G και να σου αρεσε?? Θεωρω οτι ειναι μια αποτυχια...υπάρχουν τοσες αξιολογες εταιρίες και πιο οικονομικες! Οποια πωλήτρια μου ξαναπει tommy G θα κανω πως δεν ακουω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ LONGLASTING ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ GLOSS. ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΑ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ! ΚΑΤΙ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ! ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ GOLD PEEL OFF MASK ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ 16 ΕΥΡΩ!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή