Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

FIRE VIXEN

Γεια σας ! Τι κάνετε ? Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο,  σήμερα θα σας μιλήσω για την περιβόητη, best seller παλέτα της εταιρίας Make Up Academy , την Fire Vixen. Ήθελα να γράψω ξεχωριστά για αυτήν γιατί πραγματικά την λάτρεψα. Πραγματικά fire είναι μιας και οι αποχρώσεις της κυμαίνονται στα χρώματα της γης , της φωτιάς και της στάχτης.




Η συγκεκριμένη παλέτα έχει 15 σκιές από τις οποίες οι 7 είναι High Pearl και οι 8 είναι matte. Τα χρώματα τους ποικίλουν για αμέτρητα look από το πρωι μέχρι το βράδυ.
Και οι shimmer και οι matte έχουν απειροελάχιστο fall out  (εκτός απο την πορτοκαλί shimmer που μου φαίνεται ότι έχει και διαφορετική σύσταση από τις άλλες) απλώνονται πραγματικά σαν βούτυρο. και κάνουν υπέροχο blend .
Οι ματ σκιές οι οποίες ως επί τω πλείστον είναι ανοιχτόχρωμες χωρίς primer έχουν μέτρια απόδοση που χτίζεται. Επίσης έχουν πολύ καλή διάρκεια . Σας παραθέτω φωτό χωρίς primer με flash και χωρίς flash.


χωρίς primer με flash

χωρίς primer με flash

χωρίς primer χωρις  flash

χωρίς primer χωρις flash




 Με primer η απόδοση τους και η διάρκεια τους εκτοξεύεται στα ύψη! (φώτο παρακάτω).
Οι shimmer σκιές έχουν άψογη απόδοση και διάρκεια είτε με primer είτε χωρίς.


με primer και flash

με primer και flash

με primer και χωρίς flash

με primer και χωρίς flash



Tα pan της παλέτας είναι τετράγωνα, μεγάλα και βολικά. Η συσκευασία είναι αρκετά στιβαρή. Μου έπεσε κάτω και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, ούτε οι σκιές, ούτε η συσκευασία. Η διάρκεια ζωής  των σκιών είναι 12 μήνες αφού ανοιχθεί η παλέτα.

Άκρως οικονομική κυμαίνεται στα 8,50 ευρώ, άκρως ποιοτική και με άκρως ιδιαίτερα χρώματα για εντυπωσιακά look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μια must have παλέτα για όλες μας!
Της βάζω 10 στα 10 γιατί το αξίζει!

Η συγκεκριμένη σειρά με τις 15 σκιές κυκλοφορεί και σε άλλες 10 παλέτες με διαφορετικές αποχρώσεις. Και μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ

Εγώ την λάτρεψα! Εσείς???

Ελπίζω να σας άρεσε το post μου! Μέχρι το επόμενο πολλά φιλιά!


Ακολουθήστε με στο instagram; realreviewsbymaria
Email: realreviewsbymaria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου