Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

GARNIER SKIN ACTIVE MICELLAIRE

Γεια σας πως είστε? Μόλις επέστρεψα πίσω με ένα καινούργιο review για ακόμα ένα πολυσυζητημένο προϊόν που έχω δει πολλές youtubers που το εκθείαζαν. Αναφέρομαι στο διφασικό νεράκι micellaire της Garnier με Argan oil. 










Στο τοπικό σούπερ μάρκετ της γειτονιάς το είχε μισή τιμή και μπήκα στον πειρασμό να το αγοράσω να δω εάν είναι τόσο καλό όσο λένε όλες οι youtubers.
Το συγκεκριμένο Micellaire  έρχεται σε μια τεράστια συσκευασία των 400 ml και με την έκπτωση κοστίζει 5 ευρώ περίπου. Πάνω γράφει ότι τα 400ml  είναι για 200 χρήσεις αλλά δεν το νομίζω. Το έχω δοκιμάσει 10 φορές και ήδη έχει κατέβει αισθητά. Η διάρκεια ζωής του αφού ανοιχθεί είναι 6 μήνες. Οπότε αφού είναι για 200 χρήσεις αρκεί για να ξεβάφεσαι καααθε μέρα και σου περισσεύουν 20 χρήσεις ακόμα!!!! 
Υπόσχεται ότι αφαιρεί με μια κίνηση ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ σε μάτια, πρόσωπο και χείλη χωρίς τρίψιμο. Θεωρώ ότι το πρόσωπο και τα χείλη τα ξεβάφει πολύ καλά και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα πάνω στο δέρμα παρόλο που περιέχει argan oil. Ενδείκνυται μάλιστα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Άλλωστε είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Και περνάμε στα μάτια.... Το αδιάβροχο eyeliner δεν το αφαιρούσε καθόλου όπως επίσης και τη μάσκαρα παρόλο που δεν ήταν αδιάβροχη. Στα μάτια μου έμεναν αρκετά υπολείμματα τα οποία έπρεπε να τρίψω αρκετή ώρα για να φύγουν. Επίσης τα μάτια μου έτσουζαν φρικτά με το micellaire. Ήθελα και να ήξερα αυτός που το έλεγξε οφθαλμολογικά το έβαλε στα μάτια του? Δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου από το τσούξιμο. Και γράφει στην συσκευασία ότι δεν θέλει ξέβγαλμα. Seriously? Seriously? Αν ήθελα να στραβωθώ θα έβρισκα άλλο τρόπο.!!!! Τόσο promotion και  τόσος ντόρος για ένα μέτριο προς κακό προϊόν πραγματική απογοήτευση. 
Άλλος ένας μύθος που καταρρίφθηκε και ακόμα κάποια χρήματα που σπαταλήθηκαν άδικα λόγω του εκθειασμού από τις youtubers. Πραγματική αποτυχία λόγω του τσούξιμου στα μάτια. Από εδώ και πέρα θα το χρησιμοποιώ μόνο στο πρόσωπο και στα χείλη.... και αυτό μόνο και μόνο για να μην πεταχτούν τα 5 ευρώ άδικα στα σκουπίδια.
 Εκεί έξω υπάρχουν ένα σωρό micellaire στην ίδια τιμή και πολύ καλύτερα ποιοτικά.
Θα ήθελα όμως να ξέρω Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Ποια είναι η γνώμη σας? Μήπως δεν έκατσε καλά το προϊόν σε εμένα?



Ελπίζω να σας άρεσε το blog post μου! Μέχρι το επόμενο πολλά φιλιά!








Ακολουθήστε με στο instagram:realreviewsbymaria
Email συνεργασιών : realreviewsbymaria@gmail.com

2 σχόλια: