Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

GOLDEN ROSE EYESHADOW KAI FACE PRIMER KAI SILKY TOUCH ΠΟΥΔΡΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Σήμερα είναι τόσο ηλιόλουστη η μέρα που είχα πολύ όρεξη να γράψω ένα review ! Σήμερα λέω να σας μιλήσω για τρία προϊόντα προσώπου από την GOLDEN ROSE. Δύο primer και μια πούδρα προσώπου! Αναφέρομαι στο primer ματιών, στο make - up primer mattifying & pore minimising, και στην compact powder silky touch no 7.





EYESHADOW PRIMER:
Το συγκεκριμένο primer έρχεται σε ένα σωληνάριο στα 11 ml και έχει διάρκεια ζωής αφού ανοιχτεί 6 μήνες. Κοστίζει 3,90 ευρώ. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, gluten free, cruelty free και δεν περιέχει parabens. Είναι μια πολύ καλή βάση ματιών και μπορεί να κάνει ακόμα και την πιο άχρηστη σκιά που δεν γράφει καθόλου, να δουλέψει! Πραγματικά! Χρειάζεται πάρα πολύ μικρή ποσότητα για να απλωθεί σε όλο το βλέφαρο. Ούτε ένα κόκκο ζάχαρης! Στην αρχή φαίνεται ότι είναι μπεζ το προϊόν αλλά μόλις απλωθεί στο μάτι γίνεται διάφανο και λίγο ιριδίζον. Οπότε αν έχετε αγγειάκια ή κάποια άλλη ατέλεια που θα θέλατε να κρύψετε μόνο με την βάση τότε δεν θα δουλέψει για εσάς.
Αφού απλωθεί, η σκιά πραγματικά κολλάει επάνω και δεν πάει πουθενά!!!! Διαρκεί για ώρες. Το μόνο κακό είναι ότι αφού βάλουμε το primer πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε από πάνω μια πούδρα ή μια μπεζ σκιά για να γίνεται καλύτερο το blending.





ΘΕΤΙΚΑ:

- Πολύ οικονομικό προϊόν
- Κάνει απίστευτη δουλειά και γράφουν ακόμα και οι πιο αχνές σκιές
- Διαρκεί για ώρες το μακιγιάζ αναλλοίωτο
- Μεγάλη ποσότητα
- Είναι paraben free
- Βολική συσκευασία σωληνάριο
- Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για να καλύψει τα βλέφαρα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
- Μικρή διάρκεια ζωής αφού ανοιχθεί
- Δεν καλύπτει κάποια ατέλεια


ΜAKE UP PRIMER MATTIFYING & PORE MINIMASING

Το συγκεκριμένο primer έρχεται σε μπουκαλάκι με αντλία στα 30 ml και έχει διάρκεια ζωής αφού ανοιχτεί 12 μήνες. Κοστίζει 9,90 ευρώ. Είναι δερματολογικά ελεγμένο,oil free, gluten free, cruelty free και δεν περιέχει parabens. Είναι μια πολύ καλή βάση προσώπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε κάτω από το μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για λιπαρά και μεικτά δέρματα και κάνει το πρόσωπο ματ. Υπόσχεται ότι ελαχιστοποιεί την όψη ανοιχτών πόρων και των λεπτών γραμμών αλλά προσωπικά σε εμένα δεν είδα και την τρομερή διαφορά. Απλώνεται σαν βελούδο πάνω στο δέρμα και δεν αφήνει αυτή την κολλώδη αίσθηση που αφήνουν άλλα primer και κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί για ώρες όπως υπόσχεται. Κυκλοφορεί και για φωτεινό αποτέλεσμα με 8,90 ευρώ και δεν το έχω δοκιμάσει.





ΘΕΤΙΚΑ:

- Οικονομικό προϊόν
- Κάνει καλή δουλειά
- Διαρκεί για ώρες το μακιγιάζ αναλλοίωτο
- Μεγάλη ποσότητα
- Είναι paraben free
- Κρατάει το μακιγιάζ ματ
- Απλώνεται σαν βελούδο
- Βολική συσκευασία με αντλία
- Με μια μικρή ποσότητα καλύπτεται όλο το πρόσωπο
- Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

- Στην δική μου επιδερμίδα δεν είδα να ελαχιστοποιεί την όψη ανοιχτών πόρων και τις λεπτές γραμμές.


COMPACT POWDER SILKY TOUCH

Τι να πω για την συγκεκριμένη πούδρα; Από τότε που την δοκίμασα την ερωτεύτηκα! Έρχεται σε μια μαύρη με διάφανο καπάκι συσκευασία χωρίς καθρέπτη αλλά με σφουγγαράκι. Είναι στα 12gr και διαρκεί 18 μήνες αφού ανοιχθεί. Κοστίζει 3,90 ευρώ. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, cruelty free και paraben free. Είναι μια πολύ ωραία πούδρα λεπτοκομμένη με πολύ καλυπτική ιδιότητα αν απλωθεί με το σφουγγαράκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σεταρισμα για το μακιγιάζ αν χρησιμοποιηθεί με πινέλο. Προσωπικά έχω πρόβλημα ακμής και η συγκεκριμένη πούδρα με βόλεψε πολύ. Δεν μου επιβάρυνε την ακμή και μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και μόνη της χωρίς foundation μιας και είχε πολύ καλή κάλυψη. Ακόμα και χωρίς primer διαρκεί μέχρι και 4 ώρες αναλλοίωτη στο πρόσωπο χωρίς να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται cakey! Εξαιρετική πούδρα! Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις.





ΘΕΤΙΚΑ:

- Paraben free
- καλή κάλυψη
- Διαρκεί για ώρες
- Μπορεί να σταθεί και μόνη της χωρίς foundation
- Δεν επιβαρύνει την ακμή
- Αρκετή ποσότητα
- Διαρκεί αρκετό καιρό αφού ανοιχθεί

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

- Δεν έχει καθρεπτάκι

εκτενής αναφορά στην golden rose ΕΔΩ
που μπορείτε να βρείτε online golden rose ΕΔΩ
follow me στο instagram: realreviewsbymaria
email επικοινωνίας: realreviewsbymaria@gmail.com
Μέχρι το επόμενο post να είστε όλοι και όλες καλά!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Μαρία πολύ ωραίο το άρθρο σου, θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή το prime προσώπου. Έχω και εγώ πάθος με τα καλλυντικά, και είμαι νέα blogger. Θα χαιρόμουν αν το επισκεπτόσουν κάποια στιγμή !

    http://beautymakeupcollection.blogspot.gr/search?updated-min=2017-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2018-01-01T00:00:00-08:00&max-results=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικα και θα επισκεφθω το blog σου ! Καλη αρχή λοιπον και σε εσενα γλυκια μου! <3

      Διαγραφή