Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΠΙΝΕΛΑ Κ.Α MIOMARE LIDL

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε όμορφα τώρα το Πάσχα! Άλλη μια νέα ημέρα άλλη μια νέα ανάρτηση εδώ στο blog μου! Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για σούπερ οικονομικά πινέλα από τα σούπερ μάρκετ Lidl, της εταιρίας miomare. Πριν λίγο καιρό έφερε τα συγκεκριμένα πινέλα το Lidl και έγιναν ανάρπαστα! Είχε φέρει και μεμονωμένα αλλά και σετ με θήκη! Εγώ πήρα και μεμονωμένα , και σετ αλλά και διάφορα σφουγγαράκια και pon pon για να σας πω την άποψη μου για όλα τα προϊόντα της. 





Λοιπόν θα ξεκινήσω με το σετ πινέλων της. Πραγματικά αυτά τα πινέλα με ενθουσίασαν! Έρχονται σε μια πολύ μαλακή θήκη σαν δερματίνη και είναι φανταστικά! Περιέχει 7 πινέλα μακιγιάζ και ήταν προσεγμένα μέσα σε ζελοφάν το κάθε πινέλο τυλιγμένο ξεχωριστά. Τα πινέλα που περιέχει είναι: σπούλι, για foundation, σφουγγαράκι για σκιά, πινέλο για σκιά, κοφτό πινέλο, για concealer και για ρουζ. Όλα τα πινέλα είναι πολύ μαλακά και fluffy εκτός το πινέλο της σκιάς το οποίο είναι πολύ σφιχτοδεμένο και δεν βοηθά στο blending. Το πινέλο της πούδρας και του ρουζ είναι πολύ μαλακά, πολύ φουντωτά και  αρκετά πυκνά! Πραγματικά τα λάτρεψα γιατί τοποθετούν τόσο όμορφα τα προϊόντα, που το χέρι μου συνέχεια πάει σε αυτά τα δυο! Και ακριβώς επειδή λάτρεψα αυτό το σετ πήγα και πήρα ακόμα ένα σετάκι να έχω να τα εναλλάσσω.... Άλλωστε ήταν πολύ οικονομικά! 8 ευρώ το σετ. Μέχρι τώρα τα έχω πλύνει πάνω από 15 φορές και δεν έχει φύγει ούτε μια τρίχα τους! Πραγματικά αξίζουν. Όταν τα ξαναφέρουν να πάτε να τα τσεκάρετε και θα με θυμηθείτε! 








Μετά πήρα και ένα μεμονωμένο πινέλο για τα μάτια γιατί όπως προείπα και παραπάνω το πινέλο σκιάς ήταν αρκετά σφιχτοδεμένο και δεν με βοηθούσε στο blend. Κόστιζε μόλις 1,50 ευρώ το συγκεκριμένο πινέλο και είναι αρκετά fluffy και απαλό! Είναι διπλό και από τη μία πλευρά είναι flat και από την άλλη κανονικό! Ήταν πολύ όμορφα συσκευασμένο με μία διάφανη θηκούλα που έκλεινε με zip. Το έχω πλύνει πολλές φορές και δεν έχει μαδήσει ούτε μία τρίχα.


Τώρα θα περάσω στα σφουγγαράκια μακιγιάζ. Πήρα ένα σφουγγάρι τύπου beauty blender και ήταν φανταστικό! Κόστιζε μόλις 3 ευρώ και ήταν πολύ όμορφα συσκευασμένο σε ένα διάφανο κουτάκι. Είναι latex free και μόλις το βρέξω διπλασιάζει το μέγεθος του! Πραγματικά πολύ καλό! Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα γιατί δεν καθαρίζει εύκολα και θεωρώ ότι τραβάει πολύ προϊόν αλλά προς το παρόν δεν έχει πάθει τίποτα! 







Μερικά σφουγγαράκια που πήρα ακόμα ήταν αυτά τα latex τα τριγωνικά, που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμα και για να κάνεις ombre στα νύχια! Μέσα περιέχει 8 σφουγγαράκια και ήταν πολύ όμορφα συσκευασμένα μέσα σε ένα μικρό διάφανο φάκελο που έκλεινε με κουμπί! Πήρα δύο πακέτα αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασαν καθόλου! Δεν απλώνουν καθόλου καλά τα προϊόντα, δεν κάνουν καθόλου καλό blend , με το πλύσιμο φεύγανε κομματάκια! Δεν μου άρεσαν καθόλου και έτσι τα χρησιμοποιώ για τα νύχια!Κόστιζαν 1,50 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος, το πακέτο.





Άλλο ένα προϊόν τους που με απογοήτευσε ήταν τα σφουγγαράκια pon pon για την πούδρα! Ήταν σε συσκευασία των 2 και κόστιζε μόλις 1,5 ευρώ. Ήταν σαν πετσετέ το ύφασμα και η αλήθεια είναι πώς έπιανε πολύ προϊόν και έκανε και καλή κάλυψη έτσι! Και ενώ είχα ενθουσιαστεί....πάω να το πλύνω και τσουπ! Μάδησαν και άνοιξαν στα δύο! Θα μου πεις εντάξει 1,5 ευρώ έκαναν τι περίμενες? Σίγουρα δεν περίμενα πάντως να διαλύσουν από την πρώτη μέρα! Δεν έχω φωτό γιατί τα πέταξα.

Τέλος πήρα ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και μία ξύστρα! Πραγματικά πολύ προσεγμένα φτιαγμένα! Ήταν μέσα σε διαφανή θήκη πολύ καλή. Κόστιζε το καθένα 1,5 ευρώ και πραγματικά αξίζουν! Η ξύστρα ξύνει υπέροχα και δεν σπάει τις μύτες και επιπλέον έχει διάφανο πλαστικό να μην πέφτουν τα τρίμματα κάτω! Όσο για το ψαλίδι βλεφαρίδων είχαν φροντίσει να βάλουν μέσα ανταλλακτικά σφουγγαράκια σιλικόνης! Εξαιρετικά και τα δύο!!!!!










Τελικά τα Lidl που κάποιοι μπορεί να τα κοροϊδεύουμε φέρνουν πολλές φορές πολύ καλά προϊόντα τα οποία είναι πολύ οικονομικά και πολύ προσεγμένα στην συσκευασία τους! 
Σύντομα θα επιστρέψω με νέο post όπου θα πω την άποψη μου για τα καλλυντικά τους ! Stay tuned λοιπόν 




και μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στο instagram: realreviewsbymaria (Maria reviews) όπου ποστάρω ότι καινούργιο κυκλοφορεί και αξίζει και φυσικά ενημερώνω για νέα blog posts! 
Μέχρι το επόμενο post πολλά φιλιά!!!!

Εmail: realreviewsbymaria@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το post σου!! Θα τα τσεκαρω σιγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα τσεκάρεις γλυκια μου! τα βαζουν 3 φορές το χρόνο και ειλικρινά αξίζουν! Δεν μαδάνε και ειναι Φανταστικά!!!!! <3

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα, που μπορώ να τα παραγγείλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή